CLAUS FRIMODT

CLAUS FRIMODT

Velkommen til 

Coaching & Gestalt Psykoterapi

Få vejledning og støtte til at lære dig selv bedre at kende, samt at finde ud af hvordan du kan leve det mest tilfredsstillende liv du kan forestille dig. 

Coaching Online

1:1 coaching helps you find the way you can live your dreams and create the most fulfilling life you can imagine.

Psykoterapi

Jeg tilbyder terapi sessioner til halv pris, da jeg er under uddannelse på 3. år. Tilbuddet gælder indtil sommeren 2025.

Events & Undervisning

Jeg tilbyder terapi sessioner til halv pris, da jeg er under uddannelse på 3. år. Tilbuddet gælder indtil sommeren 2025.

Claus Frimodt Hansen

Psykoterapeut studerende

Jeg tilbyder nærværende gestaltterapi til dig, der har lyst til at lære dig selv bedre at kende. Der kan være mange årsager til at gå i terapi. Måske føler du, at du sidder fast, er ked af det, forvirret, i konflikt eller har svært ved at mærke dig selv.

Terapi kan hjælpe dig til at få klarhed over din livssituation og til at få øje på dine uhensigtsmæssige handlemønstre og negative indre overbevisninger. Hvis du ønsker forandring i dit liv, må du starte med at acceptere dig selv, som du er lige nu. Når du ikke længere prøver at undgå dig selv, men i stedet er villig til at tage ejerskab over hvem du er, åbner det døren, der leder hjem til dig selv. Nøglen er opmærksomhed, som fører til klarhed og klarhed giver dig mulighed for at vælge anderledes og leve mere tro mod dig selv.

Coaching er for dig der ønsker at nå bestemte mål i dit liv og for dig der ønsker at leve optimalt i forhold til det liv du går og drømmer om. Hvordan når du derhen hvor du gerne vil og hvad skal der til. Coaching fokuserer på nuet og fremtiden, hvor terapi fokuserer på fortiden, i nutiden, dvs. på det fra fortiden, som stadig larmer og forhindrer dig i at være til stede i nuet.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om dig, din livssituation og dine ønsker.

Jeg ser frem til at møde dig.

Artikler

Hvad er Coaching?

Without execution, visions will remain just that – visions or dreams. Establishing goals and writing them down in ink can be learnt. Check this intro to goal setting with guest William T.

Hvad er Gestaltterapi?

We’re talking to Dr Helen about gut health and the importance of getting enough vegetables in your diet. Listen in to learn how vegetables affect your overall health and why some might harm.

Coaching eller terapi?

We all need to sell ourselves, whether during job interviews or to find new customers to grow your business. Listen to this motivational podcast with Tony R to help you master your fears.

10 bud på et godt liv

Tony Robbins podcast with Dr. Cheryl Fraser on how to create an extraordinary relationship, with passion. Check it out: over here

Deltag i Alive in Connection (Video her?)

I Alive in Connection samles vi for at forbinde os til os selv og hinanden. Vi vil øve os i at legemliggøre mere af, hvem vi er, ved at udforske, hvad der er levende i os, og hvor vi holder spændinger. Bevidsthed om spænding er et signal om, hvilke dele af os vi skal frigøre for at føle os mere levende og glade.

I stedet for at fokusere på smerten, vil vi fokusere på det, der giver os glæde.
Når vi gør det, vil den smerte eller begrænsende overbevisning, vi har, som forhindrer os i at føle glæde, naturligt afsløre sig selv.

Vi kan nu bruge denne åbenbaring som en mulighed for at udvide til nye områder af følelsesmæssig og energisk frihed og frigøre fastlåst livskraftsenergi, hvilket giver os mulighed for at legemliggøre mere og mere af vores menneskelige potentiale.

Your Title Goes Here

You have helped me discover what I am really made of. With your help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my business and my life to a whole new level!

Your Title Goes Here

You have helped me discover what I am really made of. With your help, I’ve set new standards for myself, and I’ve taken my business and my life to a whole new level!

Udtalelser

Claus har været en imminent støtte igennem flere af mine relationelle og eksistentielle processer, med et skarpt nærvær, empati og humor. Jeg kan varmt anbefale Claus som coach og sparringspartner hvis du ønsker at navigere på hjertets vej igennem livet.

Johannes Asmund

38 år, Danmark

Claus har en kapacitet helt ud over det sædvanlige til at holde mig i min oplevelse, sådan at jeg kan være i den og undersøge den uden at forsvinde helt ind i den. Jeg tror at det er en blanding af den ro og ømhed, som jeg oplever kommer fra ham, samt en vilje til at være med mig, i det der er så svært at bære alene. Jeg er hver gang gået derfra med en følelse af lethed og styrke i mig selv, fordi jeg på en eller anden måde er blevet hævet over mine følelser og nærmest har kunne se komiske aspekter af min måde at holde fast i smerten på.

Sarah Berg

38 år, Danmark

Claus har et stort hjerte, en klar intuition og et skarpt intellekt, som gør ham i stand til at forene energetisk og terapeutisk arbejde på en helt unik måde. Jeg har følt mig holdt og mødt i et respektfuldt og bevidst rum i hans sessioner. Han skaber et ligeværdigt møde med stort nærvær, hvor der er plads og tillid til at undersøge og forløse dybe følelser og kropslige blokeringer.

Louise M. Jørgensen

42 år, Danmark